top of page
De Smet Filip bvba

DE WONING VAN UW DROMEN, MET DE GYPROCWERKEN VAN DE SMET FILIP

De Smet Filip bvba

FUNCTIONEEL INGEDEELD

De beschikbare ruimte van uw woning doeltreffend benutten? Daarvoor rekent u op een expert in binnenschrijnwerk. De Smet Filip is een tovenaar met Gyproc en bouwt uw Gyprocwanden snel, ordelijk en duurzaam. Gyproc is hét materiaal voor de hedendaagse bouwer of verbouwer. Met een minimum aan kosten en inspanningen krijgt u een prachtig resultaat. Het is licht en eenvoudig te plaatsen, waardoor het bruikbaar is in vrijwel elke ruimte – ook op plafonds. Is uw Gyprocwand geplaatst? Dan werkt De Smet Filip hem af tot hij helemaal schilderklaar is. Door de voegen naadloos te plamuren, verdwijnen alle oneffenheden  in het oppervlak. Zo hoeft u niet lang te wachten voor u uw nieuwe muren van uw favoriete kleur voorziet.

De Smet Filip bvba - gyprocwerken
Anker 1
De Smet Filip bvba - gyproc
De Smet Filip bvba

HANDIG, VEELZIJDIG ÉN DUURZAAM

De mogelijkheden van Gyproc zijn quasi eindeloos en bieden toepassingen voor elk gebruik. Wilt u uw ruimtes extra isoleren of beveiligen tegen brand? Geen probleem. De Smet Filip plaatst alle Gyprocplaten die vandaag verkrijgbaar zijn, zoals:

  • dubbelwandige Gyproc voor extra stevigheid

  • geluidsisolerende Gyprocplaten

  • warmte-isolerende platen

  • Gyprocplate die röntgenstralen buiten houden

  • waterbestendige Gyproc voor de badkamer

  • buigbare platen voor architecturale pracht

Anker 2
De Smet Filip bvba

GYPROCWERKEN IN DE RUIME REGIO ROND GENT

Deze vakman is actief in Wetteren, De Pinte, Sint-Martens-Latem, Deinze, Ruiselede, Aalter, Knesselare, Zomergem, Lovendegem en Evergem. Natuurlijk kunt u ook buiten deze regio vertrouwen op zijn zorgvuldige diensten. Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan!

De Smet Filip bvba

ZOEKT U EEN ÉCHTE VAKMAN, DIE WERKT OP MAAT VAN DE KLANT, MET MATERIAAL DAT PERFECT AAN UW EISEN BEANTWOORDT?
DAARVOOR MOET U BIJ DE SMET FILIP ZIJN.

bottom of page