top of page
De Smet Filip bvba

DEUREN, INBOUWKASTEN EN TRAPPEN VAN DE SMET FILIP: DAAR HOU(D)T U VAN

De Smet Filip bvba

MET OOG VOOR DETAIL

Een ware vakman voor uw binnenschrijnwerk heeft oog voor alle details. Met een geoefend oog analyseert hij de ruimte en vervaardigt hij de binnendeur, deur, inbouwkast, dressing of trap die naadloos in uw kamer past. De Smet Filip heeft een jarenlange ervaring in interieurinrichting en binnenschrijnwerk. Wilt u uw pas gebouwde of gerenoveerde woning de finishing touch geven die ze verdient? Kies dan zonder aarzelen voor het vakmanschap van De Smet Filip! Zo optimaliseert u de beschikbare ruimte én werkt u alles af met aandacht voor uw budget. Want perfect sluitende deuren zorgen voor lage energierekeningen, en dus een flinke besparing.

De Smet Filip bvba - maatkasten
Anker 1
De Smet Filip bvba - houten trap
De Smet Filip bvba

OOGVERBLINDENDE TRAPPEN, DOELTREFFENDE ISOLATIE

Een trap hoort niet enkel functioneel te zijn. Hij is een echte blikvanger voor uw woning. Daarom fabriceert en plaatst De Smet Filip uw trap in beuk of eik met zorg. Dichte trap, wenteltrap of steektrap; wij verzorgen elk project tot in de puntjes. De moderne woning kan niet zonder een doeltreffende isolatie van de plafonds en muren. In tijden van hoge energiekosten is een investering in isolatie de beste manier om geld te besparen. De Smet Filip isoleert uw muren en plafonds, plaatst scheidingswanden vakkundig en legt vloeren volgens de regels van de kunst.

Anker 2
De Smet Filip bvba

BERGRUIMTE, BERGRUIMTE, BERGRUIMTE!

In een ordelijke woning woont u graag. De Smet Filip ontwerpt en vervaardigt uw inbouwkasten en vestiairekasten met precisie. Zo benut u alle ruimte die u ter beschikking hebt en verbergt u alle overbodige spullen netjes uit het zicht. Ook voor ruime dressings, aantrekkelijke boekenkasten, luxueuze inloopkasten of handige opbergplaatsen vertrouwt u op hem. Eerst zien, dan geloven? Geen probleem.

De Smet Filip bvba - dressing
Anker 3
De Smet Filip bvba

TALLOZE REFERENTIES IN DE REGIO ROND GENT GETUIGEN VAN ONNAVOLGBAAR VAKMANSCHAP.

De Smet Filip bvba

GAAT U BOUWEN OF VERBOUWEN?
NEEM DAN VANDAAG NOG SCHRIJNWERKER DE SMET FILIP IN DE ARM. BEL OF MAIL HEM EN ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR UW PROJECT.

bottom of page