Deuren, inbouwkasten en trappen van Filip De Smet: daar hou(d)t u van

Met oog voor detail

Een ware vakman voor uw binnenschrijnwerk heeft oog voor alle details. Met een geoefend oog analyseert hij de ruimte en vervaardigt hij de binnendeur, deur, inbouwkast, dressing of trap die naadloos in uw kamer past. 

Filip De Smet heeft een jarenlange ervaring in interieurinrichting en binnenschrijnwerk. Wilt u uw pas gebouwde of gerenoveerde woning de finishing touch geven die ze verdient? Kies dan zonder aarzelen voor het vakmanschap van Filip De Smet! Zo optimaliseert u de beschikbare ruimte én werkt u alles af met aandacht voor uw budget. Want perfect sluitende deuren zorgen voor lage energierekeningen, en dus een flinke besparing.

Oogverblindende trappen, doeltreffende isolatie

Een trap hoort niet enkel functioneel te zijn. Hij is een echte blikvanger voor uw woning. Daarom fabriceert en plaatst Filip De Smet uw trap in beuk of eik met zorg. Dichte trap, wenteltrap of steektrap; wij verzorgen elk project tot in de puntjes. De moderne woning kan niet zonder een doeltreffende isolatie van de plafonds en muren. In tijden van hoge energiekosten is een investering in isolatie de beste manier om geld te besparen. Filip De Smet isoleert uw muren en plafonds, plaatst scheidingswanden vakkundig en legt vloeren volgens de regels van de kunst.

Bergruimte, bergruimte, bergruimte!

In een ordelijke woning woont u graag. Filip De Smet ontwerpt en vervaardigt uw inbouwkasten en vestiairekasten met precisie. Zo benut u alle ruimte die u ter beschikking hebt en verbergt u alle overbodige spullen netjes uit het zicht. Ook voor ruime dressings, aantrekkelijke boekenkasten, luxueuze inloopkasten of handige opbergplaatsen vertrouwt u op hem.

Gaat u bouwen of verbouwen? Neem dan vandaag nog schrijnwerker Filip De Smet in de arm. Bel of mail hem en ontvang een vrijblijvende offerte voor uw project. Eerst zien, dan geloven? Geen probleem. Talloze referenties in de ruime regio rond Gent getuigen van onnavolgbaar vakmanschap.

De Smet Filip

Filip De Smet: uw kers op de bouwtaart