top of page
De Smet Filip bvba

BRANDWERENDE DEUREN: VERHOOG DE VEILIGHEID VAN UW GEZIN OF WERKNEMERS

De Smet Filip bvba

DENK AAN DE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN

Voor bedrijfsgebouwen en openbare instellingen gelden bijzondere  veiligheidsvoorschriften. Om de veiligheid van uw bezoekers te garanderen, dient u hieraan te voldoen. Brandwerende deuren zijn essentieel in een doeltreffend brandpreventieplan.Kies daarom voor een ervaren én erkende installateur wanneer u investeert in kwaliteitsvolle brandwerende deuren. De Smet Filip levert en plaatst uw brandwerende deuren in Gent en de ruime regio er rond. Bovendien krijgt u een attest dat u de garantie geeft dat alle plaatsingsvoorschriften nauwkeurig gevolgd zijn.

Welke brandwerende deuren het meest efficiënt zijn? Vraag vandaag nog advies aan uw ervaren schrijnwerker: De Smet Filip. Als onafhankelijk installateur geeft hij u gegarandeerd ongebonden advies over het optimale materiaal. Zo kiest u prijsbewust én bent u zeker van een onberispelijke kwaliteit.

De Smet Filip bvba - bandwerende deuren
Anker 1
De Smet Filip bvba - brandwerende deuren
De Smet Filip bvba

U KUNT GERUST ZIJN

Filip De Smet gebruikt enkel materialen die hun kwaliteit uitvoerig bewezen hebben. Al de geplaatste brandwerende deuren zijn vergezeld van een keurmerk, dat de doeltreffendheid en duurzaamheid ervan garandeert. U herkent deze deuren aan het keurmerk RF30 en RF60, verwijzend naar de duur van de brandweerstand. 

Niet alleen voor bedrijven of openbare gebouwen kunnen brandwerende deuren nuttig zijn. Ook voor particuliere woningen zijn deze deuren gegeerd. Kies voor veiligheid zonder compromissen, met de brandwerende deuren van Filip De Smet. Brandwerende deuren komen in alle maten en vormen. Bovendien hoeft u niet meer te kiezen tussen veiligheid en esthetiek. U krijgt ze namelijk allebei. Een brandwerende deur in glas? Geen probleem. Zelfs schuifdeuren behoren tot de mogelijkheden.

Anker 2
De Smet Filip bvba

Ontdek vandaag nog hoe brandwerende deuren úw leven kunnen redden.

De Smet Filip bvba

MAAK EEN AFSPRAAK MET DE SMET FILIP EN KIES EEN DOELTREFFENDE VEILIGHEID OP ELK MOMENT.
BEL OF MAIL DEZE VAKMAN NU EN ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE EN PROFESSIONEEL ADVIES.

bottom of page