De woning van uw dromen, met de Gyprocwerken van Filip De Smet (regio Gent)

Functioneel ingedeeld

De beschikbare ruimte van uw woning doeltreffend benutten? Daarvoor rekent u op een expert in binnenschrijnwerk. Filip De Smet is een tovenaar met Gyproc en bouwt uw Gyprocwanden snel, ordelijk en duurzaam.Gyproc is hét materiaal voor de hedendaagse bouwer of verbouwer. Met een minimum aan kosten en inspanningen krijgt u een prachtig resultaat. Het is licht en eenvoudig te plaatsen, waardoor het bruikbaar is in vrijwel elke ruimte – ook op plafonds. Is uw Gyprocwand geplaatst? Dan werkt Filip De Smet hem af tot hij helemaal schilderklaar is. Door de voegen naadloos te plamuren, verdwijnen alle oneffenheden  in het oppervlak. Zo hoeft u niet lang te wachten voor u uw nieuwe muren van uw favoriete kleur voorziet.

Handig, veelzijdig én duurzaam

De mogelijkheden van Gyproc zijn quasi eindeloos en bieden toepassingen voor elk gebruik. Wilt u uw ruimtes extra isoleren of beveiligen tegen brand? Geen probleem. Filip De Smet plaatst alle Gyprocplaten die vandaag verkrijgbaar zijn, zoals:

  • dubbelwandige Gyproc voor extra stevigheid
  • geluidsisolerende Gyprocplaten
  • warmte-isolerende platen
  • Gyprocplaten die röntgenstralen buiten houden
  • waterbestendige Gyproc voor de badkamer
  • buigbare platen voor architecturale pracht

U ziet, de mogelijkheden van Gyproc zijn uitgebreid. Zoekt u een échte vakman, die werkt op maat van de klant, met materiaal dat perfect aan uw eisen beantwoordt? Daarvoor moet u bij Filip De Smet zijn.

Gyprocwerken in de ruime regio rond Gent

Bent u klaar voor de perfecte afwerking van uw binnenruimtes? Neem dan meteen contact op met professioneel schrijnwerker Filip De Smet voor Gyprocwerken van topniveau in de ruime regio rond Gent.

Deze vakman is actief in Wetteren, De Pinte, Sint-Martens-Latem, Deinze, Nevele, Ruiselede, Aalter, Knesselare, Zomergem, Lovendegem en Evergem. Natuurlijk kunt u ook buiten deze regio vertrouwen op zijn zorgvuldige diensten. Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan!

De Smet Filip

Filip De Smet: één Gyproc-plaat, duizend mogelijkheden