Gyprocplafonds van Filip De Smet, afwerking op hoog niveau

De perfect afgewerkte woning

Leidingen die over het plafond lopen of elektriciteitsdraden die niet mooi weggewerkt zijn? Dat kan bijzonder storend zijn… Precies daarom beheerst Filip De Smet de kunst om uw plafonds perfect af te werken. Hoe? Met Gyproc, hét duurzame en veelzijdige materiaal voor elke woning. Deze gipskartonnen platen zijn betrouwbaar, stevig en niet duur. Wanneer ze geplaatst worden door een ervaren vakman, krijgt uw woning een perfect afgewerkte look. Bovendien levert Filip De Smet zijn Gyprocplands steeds schilderklaar op. Zo bent u meteen klaar voor de  inrichting van uw interieur en kunt u de verfborstel al boven halen.

Alle oneffenheden verdwijnen als sneeuw voor de zon

Met behulp van de juiste technieken en materialen, bevestigt Filip De Smet Gyprocplaten op elk oppervlak. Houten balken of betonnen plafonds? De Gyprocplaten worden nauwkeurig aan eender welk materiaal bevestigd. Buizen, leidingen, bedrading of
oneffenheden in de ondergrond worden doeltreffend weggewerkt. Deze multifunctionele bouwplaat geeft uw binnenruimtes een ordelijk uitzicht met een minimale inspanning.

Energie besparen met een vals plafond

Een vals plafond in Gyproc heeft niet alleen een esthetische meerwaarde voor uw woning. U bespaart ook een flinke hap op uw energierekening. Hoge plafonds in koude materialen, zoals steen of beton? Die absorberen een flink deel van de warmte in uw woning. Met behulp van de juiste, isolerende Gyprocplaten voorkomt u warmteverlies en blijft uw woning aangenaam op temperatuur. Zo verbruikt u minder en dat merkt u aan uw energiefactuur. 

Ontdek zeker ook de mogelijkheden van tegelplafonds voor uw winkel of bedrijfspand. De tegels op het plafond voorkomen storende geluiden en isoleren uw ruimte doeltreffend.

Wilt u meer weten over de professionele Gyprocdiensten van Filip De Smet in de regio Gent? Neem dan nu contact met hem op en ontvang een gratis en vrijblijvende offerte voor uw project!

De Smet Filip

Filip De Smet: uw houtspecialist voor binnenschrijnwerk